I lördags så fyllde ju min lilla prins hela 2 år, herregud vad tiden går fort! smiley Det blev fullt hus med besök hela dagen, riktigt kul och Edwin verkade helnöjd smiley Jag tänkte inte baka så mycket utan bara göra lite halvlätta småsaker för att inte stressa med mini i magen. Men kvällen innan insåg jag plötsligt att vi kommer bli ca 30-35 personer och att det jag bakat kanske inte skulle räcka! Så bestämde mig för att baka en till tårta, så vid 2 på natten satt jag och byggde ihop den och hade på frostingen smiley så gick det med den stressfria tanken smiley Så nu blev det alltså 2 tårtor (en citron & hallon och en choklad & hallon), chokladbollar doppade i choklad, chokladkakor och muffins (några med hallonfrosting och några med citronfrosting).

Lilleman fick fullt med fina presenter och har fortfarande fullt upp med att prova alla och leka järnet! smiley

Magnus skulle jobba natt så han drog vid 21, vid 23 vaknade Edwin och grät, skrek och spydde som en tok smiley Stackars hjärtat <3 Det blev inte bättre och hela natten fortsatte så, inte så lätt att försöka trösta när man själv är så trött så man knappt vet vad man heter. Och till råga på allt så skulle M ha kommit hem vid 3-tiden men det drog ut på tiden så han var inte hemma förräns vid 10.30. Inte så kul med en sjuk Edwin och två föräldrar som sovit totalt ca 4 timmar på 2 nätter. Och som alltid blir jag också krasslig och Magnus klarar sig som alltid smiley Nu börjar vi pigga på oss i alla fall och hoppas på att det fortsätter så!

Idag har jag sett till att skörda rabarberna och tvättat, skalat dem som behövts och fryst in de som inte ska användas i veckan. Det blev hela 7kg och 190g! Så nu ska här bakas med rabarber!

puss på er <3