Älskar att fira halloween och klä ut mig, gör det varje år tillsammans med söta Lindi smiley Den här gången var fia på helgbesök hos oss så hon blev ett självklart tillskott och passade då på att bjuda fina Pinglis också. Blev en lyckad tjejkväll då M tog med sig E och drog till en killkompis på grabbkväll!

Jag har ju haft lite tankar om att blondera mig, vore skoj att prova på smiley Så det självklara utklädningsvalet blev såklart Barbie!

Lindi blev en rockballerina (och både designade och sydde sin dräkt själv smiley)

Pinglis sminkade sig som Dia los muertos smiley

Och fia blev en söt liten häxa smiley

Sötaste var i alla fall min lilla prins som också ville vara en häxa smiley

Var såååå mysigt att få umgås med mina fina tjejer en hel kväll <3 Till middag lagade vi plankstek med oxfile. Att göra egen bea var att ta oss vatten över huvudet, men efter en förstörd bea och ett antal räddningsförsök blev den lyckad tillslut ändå smiley Ser ju så enkelt ut när pappa gör det men så är han ju grym på att laga mat också! Skulle haft chokladfondant till efterrätt men tiden blev lite knapp så det fick bli lite snacks till charaderna istället smiley