Hade tid på BVC idag, fina hjärtat vägde 7335g så gått upp ca 600g på i månad och var 65 cm lång smiley Han bara växer och växer! Så fick han sin 5 månaders vaccination (fyller ju det imorgon!) och grät som bara den smiley Men den här gången kunde jag i alla fall stå bredvid på 2a sprutan och inte sitta och gråta på en stol smiley Hjärtat mådde bra så fort han fick lite mat i magen och mammamys <3

Sen drog vi och köpte hundmat, hade tydligen tagit slut för mamma och pappa som passar Lily och Charro så mötte upp snutten sen så hon kunde ta med det hem. Är ju farligt för Lily att äta något annat än sin egen mat som att hon inte kan bryta ner det.

Efter det drog M till jobbet och jag och E gjorde oss iordning och åkte till öppna förskolan en sväng smiley Men stannade bara ett litet tag som att jag inte vill lämna hundarna själva så länge, men var skoj att träffa och prata lite med de andra mammorna.

Håll tummarna för att E är på bra humör ikväll och inte har ont i munnen <3 By for now världen!