Fortfarande ingenting! smiley Har däremot märkt att Poppins har tjockat på sig, 1.6 hg på typ en vecka!! Ganska mycket för hennes lilla kroppsvikt smiley

Har mest tagit det lungt de senaste dagarna. Var på härligt besök hemma hos familjen Svensson igår och blev bjudna på supergod grillad middag och ännu trevligare sällskap of course smiley Dem är så himla snälla och söta <3

E har varit mycket grinigare de senaste dagarna och vi såg nu att han har en liiiiten vit prick i underkäken så nu är det tänder på g! Märks på honom för han kan helt plötsligt grinskrika av smärtan och har svårt att sova fastän han är trött smiley Stackars lilla hjärtat <3

Idag tog vi sväng förbi familjen Lundin så E fick träffa sin farmor lite, de satt så sött och lekte tillsammans på golvet smiley Så var M:s bror med familj där också och E kunde inte sluta stirra på lilla Tyra smiley

Drog förbi donken och köpte lunch. Beställde 3 cheese burgare utan lök, senap och gurka och efter 5 min och en pisst E som gallskriker så får vi.. just det.. 3 VANLIGA cheese! Of course! smileysmiley

Nu hoppas vi på en lugn och mysig familjekväll med mycket svullande! <3 Får se hur det blir med en sötnos som har ont i munnen och vill tugga oss sönder och samman smiley

Ha det härligt världen!