Fortfarande ingen parning. Poppins är totalförälskad och försöker impa på honom men bryr sig inte, kollar henne med jämna mellanrum men hon är väl inte helt redo än smiley Så spännande! Jag hoppas verkligen att det blir något, de skulle få så fin valp/fina valpar ihop <3

Make it happen! smiley

Storesyrran var här idag och hälsade på, ville prata lite bröllopstårta (hon ska baka till mosters bröllop) och ville få lite tips och ideer. Verkar som att hon bestämt sig för att göra en tårta med chokladbotten och vit chokladmousse med hallon i (som jag gjorde på E:s dop) fast hon vill ha blåbär i också. Blir nog bra det där. Var skoj att hon kom förbi , ses ju inte så ofta nuförtiden när hon är i stallet hela dagarna och jag har ju lille E att ta hand om smiley Får se till att ha en syskonkväll snart smiley

Bye for now världen