Haft en häääärlig dag med massage på actic, i en hel halvtimme fick jag koppla av och bara njuta smiley Underbart! Sen bar det av till M:s pappa Rolle för att fira födelsedag, fick ett glas med E:s fotavtryck och texten “Världens bästa farfar” <3. Inte så mycket men i alla fall något, har ju inte så mycket på kontot nu heller när man måste börja tänka julklappar också smiley Men det är ju faktiskt tanken som räknas när det gäller presenter <3

Snälla syster snutten kom hit för att passa vovvisarna (så de inte skulle hitta på lite skoj utan uppsyn smiley), säkrast så.. Äntligen hemma igen och tvinga snutten att plugga lite matte (som hon lovat att hon skulle göra när vi var borta men hade inte ens öppnat boken) smiley Nu blir det sängen och förhoppningsvis vaknar man upp och ser lite doggyloving imorgonbitti!

Pusssssss på världen